Politika

[ Izvor: Mediji ]

31. 07. 2024. 12:14 17

Glišić: Vanredni izbori nisu isključeni

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas, komentarišući zahteve opozicije za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, da je plan Vlade Srbije da radi pun mandat od četiri godine, ali da ta stranka "ne želi mimo volje građana da drži mandat".

- Izbore mogu da traže, ali izbori su održani i plan jeste da se četiri godine radi posvećeno i marljivo, ali nikada ne možete da isključite da ako neko baci tu rukavicu i kaže da su se promenile okolnosti i da građani misle drugačije - mi ne želimo da mimo volje građana držimo taj mandat. Što se nas tiče, plan jeste pun mandat, ali videćemo. Ako okolnosti budu takve da moramo još koji put da pobedimo - pobedićemo ubedljivo - rekao je Glišić za televiziju Pink.

Predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, koji je izneo zahtev za održavanje novih izbora jer je "vlast promenila politiku prema rudarenju litijuma", Glišić je odgovorio da je "imao izbore 2. jula, pre dva meseca", ali da ih je bojkotovao u većini gradova i opština gde su se održavali.

- Oni poraz za koji znaju unapred da će ga doživeti, izbegavaju kroz to takozvano bojkotovanje - naveo je Glišić, koji je i ministar za javna ulaganja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati