Politika

Direktno.rs

14. 04. 2024. 14:09 7

"Vučić se nada da će kroz sukobe i izolaciju sačuvati vlast"

Danas je Aleksandar Vučić nastavio svoj verbalni rat protiv sveta u nadi da će ponovo kroz sukobe i izolaciju sačuvati svoju vlast. Nakon njegove današnje izjave da će Srbija ubuduće imati samo partnere i prijatelje, postavlja se pitanje da li je 12 aviona Rafal prošle nedelje kupio od partnera predsednika Makrona ili od prijatelja, kako nam je rekao - stoji u izjavu Borka Stefanovića, zamenika predsednika SSP-a, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Kako je moguće da naprednjačka diplomatija, koja je doživela kolaps na svakom pitanju, sve vreme tvrdi da nikad ovoliko prijatelja nismo imali i da pobeđujemo sa pet nula, a istovremeno Kosovo ulaz u Savet Evrope nakon pristanka Vučića na Plan u Ohridu i tačku 4 koja to direktno omogućava - pita Stefanović.

- Kako je moguće da avione Rafal kupujemo za tri milijarde evra, koje nemamo, od onih koji, kako kaže Vučić, jesu lažovi i ološ koji uništava Srbiju i kako ćemo obučavati naše pilote, a prvi put, za letenje na zapadnim lovcima? Kakva je to trgovina sa Francuskom koja ostaje na istoj strani pritiska na Vučića oko Banjske, slobodnih izbora i rezolucije o Srebrenici sa ostalim partnerima u Evropi i SAD, kroz tužni pokušaj Vučića da zavadi Berlin i Pariz oko njega - dodaje Stefanović.

- Na ova pitanja nema odgovora jer naprednjaci i nemaju nikakvu strategiju, plan i nastup koji bi zaista zaštitio naše nacionalne i državne interese, već samo potrebu da sačuvaju vlast i dalju krađu građana Srbije - zaključuje Borko Stefanović, zamenik predsednika SSP-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati