Politika

[ Izvor: Nova.rs ]

08. 04. 2024. 12:26 37

Vučić: Jeremić se javio da nam pomogne u UN, oberučke sam prihvatio

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je član Narodne stranke i dugogodišnji predsednik te partije, Vuk Jeremić, ponudio svoju pomoć vlastima u Beogradu kako bi se sprečilo usvajanje rezolucije o Srebrenici u UN.

Govoreći o najavama da bi mogla da se usvoji rezolucija UN, Vučić je rekao da će se boriti i naglasio i da, ako Srbija izgubi, to neće biti laka pobeda druge strane.

Vučić je napomenuo da je dobrodošao svako ko želi da pomogne i da je prihvatio pomoć koju je ponudio Vuk Jeremić.

- Male su šanse, video sam da je kod nas. Nadam se da mi neće zameriti… Nekim ljudima je tu poruku poslao i Vuk Jeremić - da je spreman da pomogne i ja sam to oberučke prihvatio. Od svakoga ko je spreman da pomogne našem timu na svaki način - rekao je Vučić na TV Informer, dodajući da i "ako izbugimo, to neće biti laka pobeda".

Tokom poslednje izjave gde je govorio o odnosima sa Vučićem, Jeremić, koji je bio osnivač i dugogodišnji predsednik Narodne stranke, rekao je da nema nikakve odnose sa predsednikom Srbije i da su se poslednji put videli u zgradi Predsedništva kad umalo nije došlo do tuče.

- On je pozvao mene i moje saradnike da dođemo da se s njim pobijemo. I mi smo došli. Verujem da smo ga iznenadili, a i iznenadio je i on nas načinom na koji se ponašao kad je sišao dole na prijavnicu. On je psovao, vikao i koristio reči koje prosto nisu primerene za šefa države -, rekao je Jeremić u emisiji "Bez straha" autora Nemanje Šarovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati