Politika

Direktno.rs

22. 02. 2024. 10:14 32

Nestorović vređao opoziciju: Potpuni su idioti, jad i beda!

Branimir Nestorović, nosilac liste "Mi - Glas iz naroda" na decembarskim izborima i čovek koji je napustio ovaj pokret, nastavio je da vređa opozicionare. Svedočili smo njegovoj skandaloznoj izjavi u Skupštini, kada je za opozicione poslanike rekao "cigani, ciganija", da bi ih sada nazvao "potpunim idiotima".

Nestorović je ovih dana u centru pažnje, budući da je ušao u sukob sa članovima pokreta "Mi - Glas iz naroda", nakon čega je obelodanjeno da ovaj narodni poslanik više nije član pomenutog pokreta. Pokušao je Nestorović to da demantuje, međutim danas je potvdio da se u pokret ne vraća.

To je svakako velika promena kod Nestorovića, ali ono što se nije promenilo - jeste vređanje opozicije. Učinio je to u izjavi za režimski tabloid Informer.

- Ova takozvana pozicija ne ugrožava državu, oni ne mogu sami sebe da ugroze. Ovo je njihov zenit bio i oni će samo da padaju sada, mislim da su pokazali da su potpuni idioti. I znate šta ja mislim o njima - rekao je Nestorović.

I nije se tu zaustavio, već je zapretio i da će se fizički obračunati sa opozicijom ako bude novih protesta.

- Ako dođe do neke situacije kao prošli put, ja ću sada prvi izaći na ulicu da se bijem sa njima. Što se tiče blokada, oni su sebe izblokirali odlično. Oni su sada jad i beda - naveo je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati