Politika

[ Izvor: Nova.rs ]

24. 01. 2024. 16:45 19

Željko Ivanović: Nadam se da će Vučić posle posete CG da se povuče iz politike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napao je ove srede na konferenciji za medije jednog od osnivača Vijesti i predsednika Odbora menadžera Željka Ivanovića i pomoćnika glavnog urednika Vijesti Vukašina Obradovića zbog teksta o vezama njegovog brata Andreja i kontroverznog biznismena sa Kosova Zvonka Veselinovića.

Govoreći o Ivanoviću, Vučić je rekao da će mu odgovoriti kad dođe u Podgoricu, a Ivanović, za Nova.rs ističe da se raduje novom dolasku predsednika Srbije u Crnu Goru i da se nada da će se posle toga povući iz politike.

- Što se tiče Vijesti, tamo vam je onaj Đilasov urednik Obradović postavljen iz Vranja. A onaj drugi je učestvovao u filmu onom - Vučić zločinac, ubica, Hitler, masovni ludak i ne znam šta je već, Ivanović (Željko prim. aut.). On je već učestvovao u tome... E, ali njemu ću da odem u Crnu Goru da odgovaram, a ne ovde. A ovim našima nema potrebe da odgovaram, na te laži smo već navikli. Samo ne znam kako ih ne mrzi da lažu. Moj brat nikad u životu nije otišao u lov, čuj milijarde… Ne znam šta bih vam rekao, mali ljudi obično imaju velike frustracije, a mali su zato što nikada nisu razumeli potrebe svoje zemlje i naroda, jedino što ih je interesovalo su potrebe njihovog donjeg dela leđa i ništa više - rekao je Vučić.

U izjavi za Nova.rs Ivanović je podsetio da ga je bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović, kroz svoju propagandu, označavao kao četnika, a da ga Vučić, s druge strane, opisuje kao antisrbina.

- Milo i njegova organizovana propagandna grupa (OPG) kažu da sam četnik, Vučić i njegova OPG pišu i laju da sa antisrbin - moj je zaključak, kad ukrstim ta stanovišta, jeste da urednici i novinari Vijesti rade sjajan posao čim izazivaju toliki bes kod moćnika - objašnjava Ivanović.

On dodaje da se raduje najavi Vučića da će ponovo doći u Crnu Goru.

- Već i skiciram novu kolumnu - "Vučić na kanabeu 2". Nakon toga se nadam da će se Vučić povući iz politike, shvatajući moju više puta ponovljenu poruku da nema budućnosti Srbije bez demokratije i slobodnih medija, čiji je on nepopravljivi negator i neprijatelj - zaključuje Ivanović.

Da podsetimo, Vijesti su u utorak objavile tekst "Zvonko i Andrej slavili milijardu" u kom se navodi su Ljubo Milović i Nikšićanin Miloš Božović mesecima komentarisali bezbednosne službe u Crnoj Gori i Srbiji, kriminalne klanove koji deluju na teritoriji te dve države, a onda i konstatovali da Andrej Vučić i Zvonko Veselinović drže sve konce u rukama i da su nedavno slavili prvu zarađenu milijardu evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati