Politika

[ Izvor: N1 ]

23. 12. 2023. 11:39 15

Obradović: Podnosim ostavku, ali ostajem u Dverima

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović na konferenciji za novinare objavio je da "podnosi ostavku zbog izbornog neuspeha".

- Na kraju svoje karijere probiti kompletnu medijski blokadu i cenzuru u Srbij i da neće biti nijednog režimskog medija koji danas neće izvestiti o meni. Danas će svi režimski medijim morati da objave da sam podneo ostavku na mesto predsenika Pokreta Dveri - rekao je Obradović koji je naveo da ostaje u Pokretu.

On je naveo da podnosi neopozivu ostavku na funkciji predsednika Pokreta Dveri zbog izbornog neuspeha.

- Stavljam se na raspolaganje Pokretu i novom rukovodstvu, ostajem veran, posvećena i aktivan u daljem delovanju srpskog Pokreta Dveri. Nastavljamo našu borbu zajednički i dalje. Srbija može bez Boška Obradovića, a možda i bez Dveri, ali mi ne možemo bez Srbije.

Prema njegovim rečima, „ideja Dveri je neuništiva i veća od bilo kog pojedinca, pa makar on bio i osnivač Dveri“.

- Zato nema očajavanja, nema odustajanja, nema povlačenja, ali ima preuzimanja odgovornosti i ima morala u politici - istakao je na konferenciji za novinare nakon čega je potpisao ostavku.

- Nisam slušao tri politička savetnika koja su mi najbolje želela, jer sam mislio da sam pametniji. To su moja supruga, majka i tašta. Sve tri su mi savetovale da ne pominjem imena, da ću nastradati zbog toga, a ja sam mislio da sam dovoljno snažan da to mogu da izdržim. Ali, karteli koji vladaju Srbijom su izgleda jači - rekao je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati