Politika

Direktno.rs

01. 12. 2023. 13:55 55

Vraćanje dugova: Dr Ašanin potpisao za SNS

Srpska napredna stranka (SNS) objavila je da je njen član postao lekar i v.d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra dr Milika Ašanin.

Iako je oduvek blizak naprednjacima, dr Milika Ašanin je pristupnicu SNS-u potpisao i obavio slikanje u predizbornoj kampanji, u društvu zvaničnog predsednika stranke i ministra odbrane Miloša Vučevića.

- Čast nam je što je profesor dr Milika Ašanin od danas deo naše porodice. Da nastavimo zajedno da se brinemo o ljudima. Dobro došli, doktore - objavljeno je na društvenim mrežama SNS-a.

Na Medicinskom fakultetu dr Milika Ašanin u Beogradu nosi zvanje docenta, a trenutno je u toku njegov izbor zvanje redovnog profesora.

Politički analitičar Dragomir Anđelković smatra da to što je dr Ašanin sada postao član SNS dokazuje da ova stranka u predizbornoj kampanji vrši pritisak na kadrove koji još uvek nisu njeni članovi.

- Pred izbore SNS vrši pritisak i na one kadrove u sistemu koji nisu članovi te partije, da se priključe bilo toj stranci, bilo da budu na njenoj listi, jer SNS zna de je to jedna vrsta ozbiljnog pritiska, ako žele da ostanu tu gde su moraju da podrže partiju. To samo znači da je SNS svestan da jako loše stoji - rekao je Anđelković za Danas.

Pored dr Ašanina, u predizbornoj kampanji naprednjacima u prišli i bivši košarkaš Željko Rebrača, francuski aktivista desnice i državni zvaničnik Srbije (direktor Uprave za dijasporu) Arno Gujon, kao i general Predrag Bandić.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 55

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati