Politika

[ Izvor: Danas ]

25. 07. 2023. 13:01 67

Raguš: Ako uhapse Vučića, ja ću da ga branim

Poslanica Srpske napredne stranke Marina Raguš izjavila je danas da će ukoliko ikada bude uhapšen Aleksandar Vučić, ona biti njegov branilac, kao što je bila u timovima za odbranu onih koje je bivši režim poslao u Hag, te istakla da će „Vučića braniti punim srcem“.

Raguš je tako odgovorila na pitanje poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića da li će kada Vučić bude uhapšen iko uzeti Vladimira Đukanovića da ga brani, ili će uzeti nekog boljeg advokata.

U raspravi o amandmanima na zakon o planiranju i izgradnji narodni poslanici Srđan Milivojević i Marina Raguš ponovo su vodili o raspravu i razmenjivali optužbe o bivšim i budućim hapšenjima, ubistvima i kriminalu.

Milivojević se osvrnuo na hapšenje nekadašnjeg funkcionera SNS Aleksandra Jovičića, na „hapšenje automobila“ - kumića Aleksandra Vučića koji je divljao po ulicama, kao i na to da je drugi Vučićev kum izazvao udes pijan i drogiran.

Raguš je istakla da se kriminalci bliski vlasti hapse i izvode pred lice pravde i da je to razlika između sadašnje i buduće vlasti, a ponovila je i da je opozicija tri godine lagala o povezanosti braće Vučić sa Jovanjicom.

- Ne očekujte da ih streljamo kao što ste vi streljali vođe Zemunskog klana, mi to ne radimo rekla je Raguš.

Milivojević je rekao da kad neki iz SNS-a govore o streljanju treba da se sete Slavka Ćuruvije, Vladimira Cvijana i Ivana Stambolića.

- A kada je reč o Jovanjici, Slobodan Milenković je heroj koji je otkrio aferu, videćete 15. septembra koliko će ga ljudi dočekati, a vi angažujte celu stranku da brani Predraga Koluviju - rekao je poslanik.

On je dodao da Vladimir Đukanović brani brojne kriminalce, te pitao da li će braniti i Vučića.

Poslanici razmatraju amandmane na zakon o planiranju i izgradnji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 67

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati