Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

28. 05. 2023. 21:41 77

Vučić: Ne dam Batu Gašića

Nikada im neće biti ispunjen zahtev za smenu Bate Gašića. Nismo mi ovde da ispunjavamo nečije hirove - rekao je predsednik Aleksandar Vučić gostujući na Pinku, upitan da li će ispuniti zahteve opozicije.

On je dodao da su ukinuli rijalitije, da je spreman da razgovara i o REM-u, ali da oni hoće da hapse, "ponavljači đaci mi drže pridike, govore da smo fekalije i da ćemo plivati u reci".

- Oni su zainteresovani samo da tajkunu Šolaku isporuče nacionalnu frekvenciju. Govorim o političarima Imate političare koji će, a nikada od toga neću da odustanem, koji će u anale beščašća ući… Nijedan političar nije organizovao proteste, još u danu žalosti, protiv političkog oponenta - dodao je Vučić.- Možete da me ubijete, ali ja vam neću potpisati prelaznu vladu. Neću dok sam živ - istakao je.

Vučić je podsetio na tragediju u Nemačkoj i istakao da to nije bila politička tema, iako je bila ogromna tragedija.

- Pitao sam Šredera kako to niko ne koristi, a on mi je rekao da to niko ne radi. To se uradilo samo kod nas… Više niko neće praviti pardone u budućnost. Ako ste ovakvu temu iskoristili za politički protest, šta ćete u budućnost… Mislim da je ovo ozbiljan presedan koji će mnogi koristiti - ocenio je predsednik Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 77

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati