Politika

Direktno.rs

10. 05. 2023. 10:36 25

SPS SE DRMA "Nismo za novi Gazimestan"!

Samo posle dva dana od kako je nastao haos u SPS kada Ivica Dačić nije dao Branku Ružiću da podnese ostavku na funkciju ministra prosvete zbog tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar", a dok se u isto vreme, spremaju sledeće ostavke - nove svađe unutar socijalista!

Naime, sinoć posle vanrednog obraćanja Aleksandra Vučića, kako saznaje Direktno.rs, samo posle četiri minuta, oglasio se Ivica Dačić saopštenjem da će se odazvati pozivu predsedniika i prisustvovati, kako sam Vučić najavljuje, najvećem skupu u istoriji Srbije zakazanom za 26. maj ispred Narodne skupštine.

Mnogi članovi Glavnog odbora SPS i funkcioneri stranke su ogorčeni što je Dačić, bez da se konsultovao sa bilo kim iz stranke, oglasio samo posle par minuta i potvrdio da će se socijalisti odazvati pozivu predsednika i podržati skup.

Takođe, kako saznajemo, mnogi odbori iz unutrašnjosti ne žele da ispunjavaju kvote i teraju članove da dolaze na skup u Beograd. I u samom predsedništvu, mimo Ivice Dačića, vlada mišljenje da bi pristupanje novom narodnom pokretu koji je Vučić najavio, značilo samo da će se SPS utopiti i da bi mnogo škodilo stranci odnosno da bi bilo pogubno za SPS.

Dačićev odziv na samo par minuta posle poziva Vučića a bez konsultacija u stranci sa bilo kim samo je doprineo još većem nezadovoljstvu u SPS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati