Politika

[ Izvor: Mediji ]

06. 05. 2023. 19:20 121

Vučić priznao: Pripremam SNS za opoziciono delovanje

Danas je održana sednica proširenog sastava Izvršnog odbora Srpske napredne stranke na kojoj je posle duže vremena učestvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako prenosi medij pod kontrolom režima, na toj sednici, šef države je govorio o poslednjim tragičnim događajima i pripremama za Skupštinu SNS 27. maja, ali i po prvi put pripremao stranku za opoziciono delovanje.

Kao nikada ranije, predsednik Vučić je govorio o periodu posle 2000. godine i o paklu koje su mnogi u SRS, SPS i SNS morali da prođu u vreme dosovskog režima. On je svojim saradnicima rekao da će biti iznenađujućih odluka u danima pred nama, dodaje medij pod kontrolom režima.

- Nikada nisam, kao što znate, pristajao na ucene i laži političkog ološa u Srbiji koji nema nikakvu ideju, plan i program, ali sam sit naših ljudi koji u svakoj kriznoj situaciji pronađu dovoljan razlog da se dodvoravaju drugoj strani, onima najgorima u Srbiji - rekao je Vučić na sednici IO SNS.

Predsednik je konkretno govorio o direktorima javnih preduzeća čije žene imaju više krokodilskoh tašni nego što je aligatora u Everglejdsu, ali im je uvek sistem nešto kriv, ali im je država uvek i za sve kriva.Inače, prema svim svojim članovima, Vučić se danas odnosio na posebno ljubazan način, što su mnogi razumeli kao siguran znak i najavu velikih političkih promena.

Dalje se navodi da postoji potvrda iz vrha SNS da će u ponedeljak uveče na TV Hepi predsednik Vučić saopštiti dalekosežne političke odluke koje će promeniti Srbiju.

Kako se navodi, postoje tri varijante Vučićeve odluke:
1. Prihvatanje ostavke celog kabineta Ane Brnabić.

2. Zajednička ostavka i Vlade i predsednika i izlazak na opšte izbore u kojima Vučić ne bi mogao da se kandiduje za predsednika.

3. Ostavka samo predsednika.

Svakako, svaka odluka biće potvrđena na Skupštini SNS 27. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 121

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati