Politika

Direktno.rs

08. 03. 2023. 18:43 22

SSP: Neistine Milice Zavetnice

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica ekstremističke političke organizacije Zavetnici ne može da odgovori na pitanje Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde, kako su sa zvanično prijavljenih 500 evra mesečno finansirali rad 100 opštinskih odbora i zato iznosi laži kako je SSP protiv debate o Kosovu i Metohiji u Skupštini Srbije - navodi se u saopštenju SSP-a koje prenosimo u celosti.

U svim svojim obraćanjima predsednik SSP Dragan Đilas je naglasio da se o rešavanju problema KiM i evropskom planu mora razgovarati u Skupštini Srbije i dodao da ta rasprava treba da prethodi svim drugim inicijativama. Stranka slobode i pravde se oduvek zalagala da se o svakoj temi koja je od važnosti za Srbiju razgovora u Skupštini, argumentovano i odgovorno sa jasnim ciljem da zaštitimo interes Srbije.Svaki dobronameran čovek zna da SSP nikada, za razliku od Zavetnika, nije sarađivala sa SNS-om i da od svog osnivanja najoštrije kritikuje sistem u kome Aleksandar Vučić krši Ustav i zakone uzurpirajući nadležnosti drugih organa, od Vlade preko pravosuđa do Parlamenta. Zato i danas tražimo vanredne izbore za koje verujemo da su prava šansa za smenu vlasti i promenu sistema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati