Politika

Direktno.rs

02. 02. 2023. 13:28 63

HAOS Tuča u Skupštini! (VIDEO)

Opšti haos je izbio u Narodnoj skupštini, budući da je u jednom trenutku, tokom govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića, došlo do gužve u sali i tuče.

Do haosa je došlo kada su se najpre verbalčno, a onda i fizički sukobili poslanici vlasti i opozicije ispred stola za kojim je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pale su teške reči, pa su se tokom govora Vučića čuli povici "Izdaja, izdaja". U tim trenucima je predsednik Srbije i SNS izgubio živce, povisio je ton, ali je delovalo da će se na tome sve završiti.

Međutim, sukob je eskalirao kada su poslanici opozicije krenuli da reklamiraju povredu poslovnika i sa istim su krenuli do stola predsedavajućeg. I tada je došlo do tuče!

Napomenimo i to, atmosfera je uzavrela tokom govora Vučića, koji je odgovarao lideru Dveri Bošku Obradoviću, kada su se začuli povici "izdaja, izdaja".

- Možete da zamislite kako je uljudno ponašanje ovo navijanje sa poslovnikom. Vi ste Kosovo dali, a mi ga branimo. Lažovi jedni. Pošto ste već predali Kosovo i Metohiju, ja ću da objasnim kako ćemo da izlečimo Kosovo i Metohiju. Narod treba da vidi ovo vaše huligansko ponašanje... Više puta ste počinili najveću izjavu i pri tome ostajete - rekao je Vučić.

Sve je dovelo do toga da su praktično svi poslanici u sali bili na nogama, na šta je šef SNS tražio od naprednjaka da sednu na svoju mesta.

- Pustite ih neka rade šta hoće, kažu nema ih u velikim medijima, gostuju više od svih. E, sad da vam kažem, kažu došli smo do non-pejpera. Kažu mora to da se pokaže, a to je neoficijelni diplomatski papir... Nisam fasciniran nešto, šta biste da me bijete? Da se vi pitate prodali biste Kosovo odavno - poručio je Vučić i rekao poslaniku Jovanoviću da je "huligan".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 63

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati