Politika

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

07. 12. 2022. 14:23 0

Aleksić: Orlić sprovodi pravno nasilje

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da se predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić sprovodi pravno nasilje i krši sve odredbe Poslovnika o radu skupštine i ponaša se kako hoće, i da poslanici opozicije to više neće da trpe.

- Ili će Poslovnik važiti jednako i za vlast i za opoziciju, ili nećemo moći da radimo. Mi nećemo da se povlačimo. Ovo je nasilje prema građanima Srbije, koje mi predstavljamo. Moramo da se borimo za te ljude ovde i ne smemo da dozvolimo gaženje institucija. Ako se ovako nastavi, naći ćemo način da blokiramo rad parlamenta, jer ovo je gaženje Ustava i vređanje građana - rekao je Aleksić televiziji N1.

- Bez ikakvog obrazloženja su odbili su polovinu amandmana opozicije, a Orlić krade vreme poslanicima dok istovremeno dozvoljava ministrima da govore, a opozicionim poslanicima ne dozvoljava da odgovore - dodao je Aleksić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati