Politika

[ Izvor: N1 ]

23. 11. 2022. 22:39 29

Borelj: Postignut dogovor oko tablica

Šef evropske diplomatije Žozep Borel napisao je na Tviteru da su se pregovarači Srbije i Kosova dogovorili o merama da se izbegne dalja eskalacija.

- Imamo dogovor. Sa velikim zadovoljstvom mogu da saopštim da su se glavni pregovarači Kosova i Srbije, uz posredovanje EU, dogovorili o merama da se izbegne dalja eskalacija i da se u potpunosti koncentrišu na predlog za normalizaciju svojih odnosa - naveo je Borel na Tviteru.Borel je zahvalio Miroslavu Lajčaku na "napornom radu" i dodao da će pozvati dve strane da razgovaraju o narednim koracima.

Specijalni predstavnik EU za dijalog Srbije i Kosova, Miroslav Lajčak, sastao se u Briselu sa pregovaračima Srbije i Kosova Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem, podseća N1.

- Iskreno se nadam da ćemo uspeti da pronađemo rešenje za deeskalaciju tenzija i nastavimo rad na normalizaciji odnosa - napisao je Lajčak na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati