Politika

Direktno.rs

04. 11. 2022. 20:14 25

BRUKA Sa zvaničnog profila SNS Kovačeviću poručili da je pedofil i da bazdi!

Proslavljeni dramatur i narodni poslanik Siniša Kovačević prokomentarisao je aktuelnu situaciju u vezi sa dronom, koji je oborila vojska Srbije, po nalogu predsednika Aleksandra Vučića. Nakon Kovačevićevog komentara usledio je jeziv i gnusan odgovor udarne pesnice medijske službe SNS Vladanke Malović, koja je za Kovačevića izjavila da je pedofil i da bazdi!

- Pokazao bi on oboreni dron, ali su ta dva minuta snimka jezivi i uznemirujući, kao i snimci smrti Stanike Gligorijević, Olivera Ivanovića, Vladimira Cvijana. Jezivi kao vazduh nad Srbijom. I mogu da ukažu na pravog krivca. Hvala što brineš o nama, dobri moj, prepošteni, humani predsedniče - napisao je Kovačević na Tviteru povodom oborenog drona o kojem se već danima govori u javnosti.Nedugo zatim oglasila se i Vladanka Malović, koja je poznata po primitivnom obraćaju i napadima na sve koji se usude da kažu nešto protiv aktuelne vlasti. Ovoga puta Vladanka je uspela da nadmaši samu sebe.- Pedofilu poremećeni, koji toliko mrziš srpski narod i sve srpsko da si Svetog Savu predstavljao kao seksualnog manijaka, svi prečistači vazduha na kugli zemaljskoj ne bi nam pomogli da ne osetimo koliko lažeš i bazdiš. Vladanka - glasi njena poruka sa zvaničnog Tviter naloga SNS.

Ovakvom izjavom predvodnica SNS propagandne mašinerije pokazala je da ne postoje sredstva koja aktuelna vlast neće upotrebiti, ne bi li ugušili svaku vrstu kritike. Reći za narodnog poslanika da je pedofil i da bazdi, jer je napisao nešto što nije po volji SNS kamarili, pokazatelj je koliko su naprednjaci spremni daleko da odu, samo da zadrže sve poluge moći koje su već 10 godina okupirali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati