Politika

Direktno.rs

30. 10. 2022. 10:41 64

Gordana Čomić - SNS ministarka za jednokratnu upotrebu

Gordana Čomić bila je SNS ministarka za jednokratnu upotrebu, izabrana iz redova liste koju je režim formirao pod nazivom Ujedinjena demokratska Srbija (UOS) na lažnim izborima 2020. koje je opozicija bojkotovala. Ta lista koja je imala zadatak da prevari antirežimske u proevropske birače doživela je fijasko i osvojila manje od 1% glasova!

Ali, jedna od glavnih vedeta te izborne liste - Gordana Čomić, nije doživela lični fijasko i ispunila je svoju životnu želju, da bar na kraju karijere postane ministarka - makar i naprednjačka, kad već niko drugi pre naprednjaka nije smatrao da za to ima stručne i moralne kompetencije.

Izborila se za naprednjačko ministarsko mesto u oštroj konkurenciji kolaboranata: Nenad Neca Konstatinović, Bojan Đurić, Bojan Kostreš, Marko Đurišić, Ivan Andrić...

Da li iko može da se seti bilo čega što je Čomićka uradila za vreme svog naprednjačkog ministrovanja za jednokratnu upotrebu?

VELIKO NIŠTA - to je rezultat njenog rada i to ne sme da se zaboravi.

Da podsetimo, Čomićka je od ranih 90-ih bila članica Demokratske stranke, predsednica Pokrajinskog odbora DS, generalni sekretar, potpredsednica DS u dva navrata, zamenica predsednika DS, u više navrata bila je i narodni poslanik, ali nikada na funkciji u izvršnoj vlasti...

Kada je Demokratska stranka bila na vrhuncu političke moći i uticaja, nije smatrala da Čomićka ima kapaciteta da bude ministarka u vladama u kojima su premijeri bili Đinđić, Živković, Koštunica, Cvetković. I kada je nakon 2012. godine izgledalo da Čomićka nikada neće ispuniti svoju želju da postane ministarka, ona je u finišu karijere kolaborirala sa naprednjacima i postala naprednjačka ministarka za jednokratnu upotrebu u oročenoj Vladi Ane Brnabić.

Svaka čast, uspela je.

Što bi naš narod rekao - kratko, ali slatko!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati