Politika

Milan Zarić

19. 08. 2022. 09:12 27

Tviter UKINUO Čučka i Srbu Ledenicu (FOTO)

Brojni nalozi udarnika Srpske napredne stranke na Tviteru su suspendovani, pa smo u četvrtak saznali da pristup ovoj društvenoj mreži nema 12 poslanika naprednjaka u novom sazivu Narodne skupštine.

Otvoreni parlament je saopštio da su suspendovani nalozi Nevene Đurić, Sandre Božić, Milice Nikolić, Jelene Obradović, Aleksandra Markovića, Krsta Janjuševića, Dušana Radojevića, Jelene Žarić Kovačević, Aleksandre Tomić, Staše Stojanović, Zorana Tomića i Andrijane Vasić. Ali, tu nije kraj ugašenim profilima.

Naime, još neki "istaknuti" članovi Srpske napredne stranke nemaju pristup ovoj mreži, a koji su se u prethodnom periodu isticali pohvalama na račun predsednika stranke, ali i konstantnom satanizovanju opozicije.

Kada kažemo satanizovanje opozicije, među glavnim naprednjačkim udarnicima u toj kategoriji je svakako Srbislav Filipović, poznatiji kao Srba Ledenica, koji je često znao da optužuje i napada lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za sve i svašta.

Botovao je na Tviteru, međutim sada to više neće moći da radi, budući da mu je suspendovan nalog.

Istu nesreću kao i Srba Ledenica, koji je ostao van novog skupštinskog saziva, imao je i Miroslav Čučković, novi gradski menadžer u Beogradu. I on je, poput pomenutog stranačkog kolege, znao da hvali stranku i njeno rukovodstvo, ali da gazi po opoziciji, međutim ni on to više neće moći da radi putem Tvitera.

Takođe, pristup ovoj društvenoj mreži više nema ni Slaviša Mićanović, za kog se navodi da je šef internet tima Srpske napredne stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati