Politika

Direktno.rs

11. 08. 2022. 11:01 24

Profesor Kuzović: Ko je uveo Gojkovića i bivši POKS u Skupštinu, a on pretrčao u SNS?

Profesor Duško Kuzović juče je na svojoj Feksbuk stranici jasno aludirao da su Boško Obradović i Dveri uveli bivšeg predsednika POKS Žiku Gojkovića i njegove poslanike u Skupštinu, a da su ovi odmah pretrčali na stranu SNS.

- To se znalo još pre izbora da će se desiti. Sada oni koji su govorili da će se to desiti su van Skupštine, a oni koji su prihvatili da prošvercuju Gojkovića u Skupštinu po nečijoj potrebi, sede u njoj. Politika je ku... Ne, politika je javni posao koji su loši političari pretvorili u kal i lični interes. Vreme je da se uđe u hram i iz njega isteraju trgovci - napisao je ogorčeni profesor Kuzović.

Da podsetimo, profesor Kuzović bio je deo Patriotskog bloka, ali ga je napustio pred izbore jer su Boško Obradović i Dveri sami i bez konsultacija sa bilo kim u ovaj blok uveli "Vučićevog čoveka Žiku Gojkovića".

- O snažnim vezama organizacije "POKS" i Žike Gojkovića sa vladajućim režimom u Srbiji (protiv koga se iskreno borimo) srpski narod zna, rukovodstvo Srpskog pokreta Dveri zna, znaju saradnici u organizaciji koju predstavljam, kao što zna i moja malenkost – ta činjenica se ne može ingnorisati - izjavio je tada profesor Kuzović, ali Boško Obradović nije mario za to.

Patriotski blok tada su iz istog razloga napustili i Srpska sloga i Državotvorni pokret prof. dr Slobodana Samardžića.

Da li je Gojković poslat na listu Dveri, kao i dr Branimir Nestorović bez koga se lista ne bi ni približila cenzusu od 3% - ostaje javnosti da prosudi.

Tek, činjenica je da Boško Obradović i Dveri i dalje ćute, iako su njegovi koalicioni partneri iz bivšeg POKS-a već na prvoj sednici pretrčali na stranu režima i glasali za izbor Vladimira Orlića za funkciju predsednika Skupštine.

Nema očekivane izjave Boška Obradovića da optuži bivšeg predsednika POKS-a i člana borda direktora Mtel Telekom-a za "izdaju i prodaju Vučićevom režimu".

Zašto ćutiš Boško Obradoviću, da li je ćutanje odobravanje?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati