Politika

Direktno.rs

10. 08. 2022. 09:46 76

Zašto ćute Dveri i Boško Obradović?

Boško Obradović i Dveri duguju javnosti objašnjenje da li su i dalje u koaliciji sa Žikom Gojkovićem bivšim predsednikom POKS-a, čiji su poslanici prešli u tabor vlasti i glasali za izbor Vladimira Orlića za predsednika Skupštine Srbije.

DveriI su na izbore izašle u koaliciji sa tada jednim delom POKS-a, koga je predvodio član borda direktora Mtel-a Telekom Žika Gojković. Gojković je isključen iz sopstvene stranke jer su ga kolege optuživale za saradnju sa režimom. Da li je Gojković od nekoga poslat na listu Dveri, kao i dr Branimir Nestorović bez koga se lista ne bi ni prbližila cenzusu od 3%, ostaje javnosti da sama prosudi.

Tek, činjenica je da su Obradovićev "Patriotski blok" upravo zbog dolaska lažnog opozicionara Gojkovića odmah napustili Državotvorni pokret dr Slobodana Samardžića, Srpska Sloga i prof. dr Duško Kuzović, zbog kako su rekli "neprincipijelnog dogovora Obradovića i Žike Gojkovića", koga su opravdano smatrali "Vučućevim čovekom".

Zanimljivo je ćutanje Boška Obradovića koji kao da se nada da se nikada neće saznati da su poslanici sa njegove izborne liste pretrčali u tabor vlasti. Druga opcija je da Dveri zapravo za sada prećutno podržavaju ovaj dil i to sa vrlo nejasnim, a mnogi bi rekli i sumnjivim motivima.

Da su ovde čista posla, imajući u vidu Obradovićev agresivan i živopisan stil političkog delovanja, bilo bi za očekivati da je odmah nakon pretrčavanja Gojkovića i njegovih "monarhista" u tabor vlasti održao konferenciju za medije i optužio ih za " izdaju i prodaju Vučićevom režimu".

Ali to se nije dogodilo. Obradović i Dveri ćute.

Zašto?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 76

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati