Politika

Direktno.rs

09. 08. 2022. 17:13 0

Reagovanje na tekst "Žikin POKS glasao za Orlića - prodali veru za večeru"

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) reagovao je na tekst "Žikin POKS glasao za Orlića - prodali veru za večeru" objavljenom na portalu Direktno.rs. Reagovanje POKS-a prenosimo u celosti.

"U navedenom tekstu, na više mesta, navodi se da postoji "Žikin POKS", da postoje "Poslanici POKS-a..." i drugo, sa sve tvrdnjom da se POKS raspao.

Istine radi, ali i objektivnog informisanja javnosti, još jednom vas obavštavamo da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave donelo rešenje kojim je Vojislav Mihailović od 29. jula 2022. godine upisan u registar zastupnika političkih stranaka kao predsednik i zastupnik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), kao i da se POKS nije raspao, što se može utvrditi i u registru političkih stranaka.

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jedinstveniji i jači nego ikada, sa rastućim poverenjem naroda koje je potvrđeno i na izborima održanim 3. aprila 2022. godine.

Takođe obaveštavamo vas da je Žika Gojković isključen iz Pokreta obnove Kraljevine Srbije još decembra meseca 2021. godine, tako da od tada pa nadalje njegovi postupci i odluke namaju nikave veze sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije, o čemu smo takođe blagovremeno obavestili javnost.

Koristimo priliku i da obavestimo javnost da poslanici Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) nisu glasali za izbor Vladimira Orlića za mesto presednika Skupštine Republike", zaključuje se u reagovanju Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati