Politika

Direktno.rs

05. 08. 2022. 23:38 60

Selfi Staša tuži medije: Master mi je zanimanje, ne obrazovanje

Nova zvezda Srpske napredne stranke Staša Stojanović, koja se "proslavila" selfijem prvog dana zasedanja Skupštine Srbije, ali i po tome što se na poslaničkoj listi predstavljala kao master inženjer, iako prema svom priznanju privodi master kraju, još jednom se oglasila. Ovoga puta da najavi tužbu protiv medija.

Inicijalna kapisla za njeno novo oglašavanje bila je saopštenje Resornog odbora za obrazovanje Demokratske stranke, u kom je od njega zatraženo da vrati mandat, jer je, kako se navodi, obmanula glasače.

Selfi Staša u objavi na Tviteru navodi da nije ni tvrdila da je "master" po obrazovnom nivou, već da joj je "master" zanimanje.

- N1 je danas stavio članak koji su svi preneli, a u njemu stoji da sam potvrdila da sam slagala?! Podsetiću ljude da sam u odeljku zanimanje stavila Master inventivnog menadžmenta, a ne obrazovanje! Obrazovanje mi je diplomirani inženjer menadžmenta!!! Zanimanje i obrazovanje nisu isto! Sledi tužba! - napisala je Stojanović na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 60

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati