Politika

Direktno.rs

25. 07. 2022. 16:25 28

"Poziv Đukanovića na kontraprotest opasan"

"Pokret za preokret osuđuje poziv Vladimira Đukanovića, funkcionera SNS-a, na kontraprotest u Novom Sadu, na mestu i u vreme gde će se u četvrtak održati protest protiv bahate vlasti u Novom Sadu", navodi se u saopštenju Pokreta za preokret, koje prenosimo u celosti.

"Đukanovićev poziv "da se toj bandi stane na put" ne sluti na dobro jer je nezadovoljstvo građana uništavanjem Novog Sada veliko i slanje batinaša na njih moglo bi da ima kobne posledice. Za to će biti odgovoran Vladimir Đukanović i gradska vlast u Novom Sadu. Još je opasnije što taj poziv šalje predsednik Odbora za pravosuđe, državnu upravu i samoupravu i advokat po struci.

Tražimo da se hitno opozove poziv na kontraprotest, a od policije tražimo, ako se to ne desi, da kontaprotest zabrani. Opravdani protest koji se organizuje povodom nasilja od strane privatnog obezbeđenja i Žandarmerije kada su građani tučeni, jer su na dan održavanja sednice Skupštine grada protestovali protiv štetnog GUP-a, ne sme da bude povod za novo nasilje pristalica Miloša Vučevića.

Očito da je Vladimir Đukanović dobio još jedan zadatak, kao onaj da brani Predraga Koluviju. To sigurno nije individualni čin, već stranačko-mafijaški zadatak da se odbrani "Novi Sad na vodi", koji je "upakovan" u novi GUP i trebalo bi da donese ogroman profit kompanijama bliskim SNS-u, a na štetu Novosađana", zaključuje se u saopšenju Pokreta za preokret.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati