Politika

01. 07. 2022. 13:42 11

SNS je najveća diverzija koja je pogodila Novi Sad

Izjava gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da je "prethodnih dana bilo pokušaja diverzija vodosnabdevanja u Novom Sadu", dok mnogi građani našeg grada muku muče sa suvim slavinama, je vrhunac političkog cinizma. Najveća diverzija u Novom Sadu je nelegitimna vlast SNS-a, na čelu sa Milošem Vučevićem - piše u sapštenju Pokreta za preokret Novi Sad.

Dalje se navodi:

Poznato je da je JP "Vodovod i kanalizacija" devastirano kao i ostala novosadska javna preduzeća I to usled nebrige stranačkih, nestručnih kadrova koja ih vode. Ovo javno preduzeće je po tom pitanju "šampion" jer je njegova devastacija započeta sa dolaskom Tomislava Bokana na mesto direktora, koemu je to bila nagrada što je za SNS kupovao glasove, za šta postoji pravosnažna sudska presuda. Umesto sanacije vodovodnog i kanalizacionog sistema proslavio se osvećenjem vode u ovom javnom preduzeću.

Po novoj podeli plena "komunalne koalicije" ovo javno preduzeće je pripao "LSV" i služi za zbrinjavanje stranačkih kadrova, dok su stručni ljudi slabo plaćeni, često prijavljeni na određeno, i napuštaju preduzeće. Značajan broj građana u rubnim ulica i rubnim naseljima, ali i nekim centralnim delovima grada, nemaju dovoljan pritisak u vodovodnim cevima i nemaju vodu u tokom najvećem dela dana. Razlog je neplanska gradnja usled urbanističke mafije, koja je srasla sa novosadskom vlasti.

Napad na nevidljivog neprijatelja koji vrši “diverziju” na vodosnabdevanje je poznata SNS mantra, ali u Novom Sadu neće proći jer je građanima Novog Sada jasno ko je uništio komunalni sistem grada i vodovodni system, ali i zašto štrajkuju radnici GRAS-a, zašto su gradske saobraćajnice pune rupa, zašto grad dve godine nije imao zatvoreni bazen i zašto je u Novom Sadu nastao saobraćajni haos. Nisu krivi “diverzanti” već gradska vlast koja bez legitimiteta sedi u Gradskoj kući - piše na kraju sapštenja Pokreta za preokret Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati