Politika

Direktno.rs

06. 04. 2022. 14:55 58

Vučić se odrekao Langure, Kebare, Šormaza i Srbe ledenice

Novi saziv Skupštine Srbije biće siromašniji za naprednjačke narikače Srbislava Filipovića, poznatijeg kao Srba ledenica, jastrebove Luku Kebaru i Janka Languru, ali i preletača Dragana Šormaza, koji se neće naći u poslaničkim klupama - što je svakako odlična vest za mozgove građana.

Da li se to i lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću smučilo "prženje mozga" količinama gluposti koji su izgovarali, naročito na račun političkih protivnika i lidera opozicije, ili je shvatio da narod to više neće da trpi i gleda - nije teško pogoditi.

SNS je u ogromnom padu i to su pokazali nedeljni izbori čiji rezultati su i dalje upitni, a ne zna se ni kad će konačni biti saopšteni, pa je Vučić već rešio da čisti u svom dvorištu.

Kako je SNS osvojio 120 mandata, jasno je da ne mogu sve narikače biti poslanici, pa su neki morali da budu ostranjeni. Stvar je logična ako se zna kako su bili plasirani na listi koju je predvodila Dr Danica Grujičić, a s druge strane je čudno, jer još su juče valjali i bili odlične dvorske lude u skupštinskom cirkusu kojim je predsedavao Ivica Dačić u ime SPS.

Izbori su doneli nove vetrove, parlament će sa ulaskom opozicionih snaga sigurno delovati ozbiljnije, zdravije, čistije i mirnije, a šta će biti sa Orlićem, Bakarecom, Božićkom, Atlagićem ili Piljom i ostalim "zagađivačima" još ćemo videti...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 58

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati