Politika

Direktno.rs

22. 03. 2022. 20:30 50

Šta će Milan Radoičić pored Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedeo je danas tik uz rame sa Milanom Radoičićem, koji se nalazi na crnoj listi SAD i uvedene su mu sankcije. Radoičiću, kao i Zvonku Veselinoviću, na teret se stavljaju korupcija, podmićivanje, pronevera državne imovine, eksproprijacija privatne imovine radi lične koristi…

- Sastanak Aleksandra Vučića sa Milanom Radoičićem, čovekom koji se sumnjiči da je šef organizovane kriminalne grupe zbog čega se nalazi na listi sankcija SAD i koji je osumnjičen za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića dokaz je neraskidivosti veze režima Aleksandra Vučića sa organizovanim kriminalom - izjavio je Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana.

Vučić se sastao danas sa Srbima sa Kosova i Metohije, sedeo je između Petra Petkovića direktora Kancelarije za KiM i Radoičićem, kao potpredsednikom Srpske liste. Pored njega je po protokolu sedeo gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić, iz Srpske liste, koja je u Vladi Kosova.

- Milan Radoičić nije predstavnik Srba sa Kosova, već udarna pesnica kriminalnog krila SNS na Kosovu koje sebe pretenciozno i nezasluženo naziva "Srpskom listom". Jasno je da ga kao sagovornika vlasti u Beogradu određuje isključivo volja Aleksandra Vučića koji se zbog opstanka na vlasti ne ustručava ni otvorene saradnje sa licima iz kriminalnog miljea - istakao je Grbović u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati