Politika

Direktno.rs

24. 01. 2022. 14:11 24

Kako je Orlić tražio pitanja novinara u praznoj sali! (VIDEO)

Novi predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlič ostaće upamćen po najneverovatnijoj konferenciji za medije na našim prostorima, kada su političke prilike u pitanju. Naime, 23. januara ove godine, tada poslanik Srpske napredne stranke pokušao je da održi konferenciju u sedištu stranke, za koju se ispostavilo da je fejk, jer se niko osim Tanjuga koji je "događaj" uživo prenosio, nije pojavio od novinarskih ekipa.

Naravno da ratoborni Orlić nije mogao ništa smislenije reći od naprednjačke mantre kako "opozicione stranke planiraju izbornu krađu u aprilu, uz izazivanje haosa i krvorpolića, zahvaljujući pripremljenim lažima". Od toga, naravno, nije bilo ništa.

Ali... Kada je završio izlaganje, kako se vidi na snimku Tanjuga, Orlić je rekao: "Izvolite, ako vi imate neko pitanje. Ako nemate, hvala vam što ste bili na našoj konferenciji".

U tom trenutku snimatelj Tanjuga dao je široki kadar konferencijske sale, u kojoj se nije video nijedan novinar, tj. sve stolice su bile prazne, nakon čega je Orlić izašao iz sale.


Tužno je bilo videti fukcionera SNS da mu ni režimski mediji nisu došli da postave unapred pripremljena pitanja.

U međuvremenu je SNS na Tviteru napisao da su novinari sedeli pored kamermana, kao i da su bile prisutne kolege iz četiri redakcije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati