Politika

Direktno.rs

22. 01. 2022. 18:23 27

3, 2, 1: 'Ajmo, udri po Ponošu!

Nije prošlo ni par sati otkako je GO Stranke slobode i pravde predložio Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata, a "mediji" pod kontrolom Aleksandra Vučića su udruženim snagama krenuli u hajku i harangu na čoveka koji je po svim parametrima tri koplja iznad naprednjačkog lidera.

"Skandal", "NATO Ponoš", "Đilasov Ponoš", "NATO kandidat"... Samo su neki od naslova koji su se pojavili ubrzo po pojavljivanju vesti da je Zdravko Ponoš, nekadašnji načelnik Generalštaba VS, predložen od strane Stranke slobode i pravde za predsednika.

Haos i pometnja nastala u tzv. medijima pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića tim povodom, razumljiva je, imajući u vidu profesionalne i personalne kvalitete Ponoša.

Možemo samo zamisliti koliko je GO SSP doneo ispravnu odluku, kad su nazovi mediji sinhronizovano zagraktali, na mig sa Andrićevog venca, na generala Ponoša, koji predstavlja sve suprotno od Aleksandra Vučića - čast, dostojanstvo, ponos, znanje, ugled, karijera.

Dok se Vučić kućio za vreme agresije NATO i birao nameštaj za stan, general Ponoš je bio na braniku otadžbine. I to je ono što prijatelj Tonija Blera i Gerharda Šredera ne može da mu oprosti.

No, za razliku od Vučića, koji je najpre huškao na rat i pretio NATO predstavnicima da će odgovarati na novom Nirnbergu, a potom, kad je uz njihovu pomoć došao na vlast, pomogao im da završe ono što su započeli 1999. godine, general Ponoš kao častan, obrazovan i odgovoran oficir znao je kad treba zemlju braniti, a kad pregovarati, imajući u vidu najbolje interese svoje zemlje.

Dakle, Ponoš ima biografiju, Vučić nema ništa, ni dana staža u struci, zato shvatamo paniku u redovima naprednjačkih tabloida.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati