Politika

Direktno.rs

09. 01. 2022. 21:34 22

"Ako se Draganu išta dogodi, motiv ima samo Familija!"

Režimski TV Pink pustio je monstruozni film Tomislava Lovrekovića u kome se na najjeziviji način napada opozicija i svako ko ne misli kao Aleksandar Vučić. Tim povodom reagovala je i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

- Pink upravo pomerio sve granice hajke na Dragana - pustili su jezivi film koji je Vučićeva fabrika zla jutros prvo plasirala preko njegovih tabloida. Da, to pokazuje da Vučić jeste ranjen, ali ranjeno zlo je najopasnije! Ako se Draganu išta dogodi, motiv ima samo Familija - istakla je Tepić.

Inače, Lovreković je ležao mesec dana u zatvoru zbog objavljenih pretnji da Mariniku Tepić treba prvo snajperski ubiti, a onda sve marinike artiljerijski, a sada objašnjava u svom filmu ko su sve zaverenici protiv Aleksandra Vučića.


- Pokazalo se opet ko je angažovao Lovrekovića da gađa kokoškom, da preti da se “ućutkaju snajperski i artiljerijski sve marinike”! Sada za Šefa odradio film o napadima na Vučiće, a zapravo harangu na Dragana. Baš uoči Oliverove godišnjice. Čopor ne staje - napisala je potpredsednica SSP-a povodom filma Tomislava Lovrekovića, podelivši vest sa našeg sajta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati