Politika

Direktno.rs

23. 12. 2021. 20:01 38

Sukob Vučića i Vulina u Aranđelovcu?!

Ljubav između ministra policije Aleksandra Vulina i predsednika Aleksandra Vučića izgleda nije tako bajna, jer će kako Direktno saznaje, Vulin na izbore u Aranđelovcu izaći u koaliciji sa radikalima?!

Iako bi se iz Vulinovih beseda moglo zaključiti da je Vučić gospodar univerzuma, očigledno je da nešto u ovom savezu ne štima, te je tako Minpuki rešio da na izbore u Aranđelovcu izađe u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom.

Vulin se ovim potezom vraća starim političkim partnerima JUL-a, što je čudo jer je zbog SRS-a svojevremeno napustio julovce. Naime, Vulin je podneo ostavku na sve funkcije u JUL-u, nakon formiranja Vlade SPS-a, SRS-a i JUL-a. To mu se nikako nije dopalo, kažu da je na sastanku GO JUL-a izgovorio: „Dosta nam je ratnih bubnjeva. Moramo se okrenuti dijalogu sa Zapadom“. 

Danas su radikali, bivša partija njegovog sadašnjeg šefa, Minpukiju sasvim potaman. Samo da se Vulin ne kandiduje za predsednika, kao što je jednom prilikom najavio, inače će stvarno stati Vučiću na žulj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati