Politika

Direktno.rs

03. 11. 2021. 19:09 4

GOSPODIN Krivokapić o farmerkama Nedimovića

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da se nije obazirao kako je Nedimović obučen i time potvrdio da je gospodin koji našem neozbiljnom državnom vrhu nije zamerio na jučerašnjem dočeku.

Srpski ministar poljoprivrede i potpredsednik Vlade Branislav Nedimović dočekao je juče crnogorskog premijera krajnje neozbiljno obučen, u izlizanim farmerkama i bez kravate. Nakon ovoga se povela debata zašto je srpski državni vrh na ovako jadan način dočekao premijera susedne države. On im međutim, nije zamerio.

- Gospodin Nedimović je bio izuzetno srdačan i prijatan i u tom delu tehničkog prijema ja se nisam obazirao ko kako izgleda. Znam da možda to u diplomatskom smislu može da predstavlja određenu poruku. Ali upravo njegove reči i srdačna dobrodošlica više govori od toga da li je on bio u farmerkama ili nije - rekao je Krivokapić novinarima nakon sastanka sa premijerkom Srbije Anom Brnabić.

Ova situacija pokazala je, međutim, da srpski političari nemaju diplomatski bonton i da svoj posao ne shvataju ozbiljno čak ni kada je u pitanju izbor prigodne odeće.

Da stvar bude još gora, premijerka Brnabić pokušala je da Nedimovićev postupak opravda i preuzela krivicu, jer je Krivokapića zapravo trebao da dočeka ministar spoljnih poslova Nikola Selaković. Međutim, on se zadržao u Atini i nije mogao da sleti na vreme, tako da su u poslednjem trenutku odredili da to bude Nedimović.

Kako bilo, bitno da Krivokapić nije Nedimoviću zamerio na njegovom "dres kodu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati