Politika

22. 10. 2021. 17:15 23

Đilas: Svi koji su pljačkali i terali građane da glasaju za SNS, GARANTUJEM ići će pred lice pravde

Realno je da je sa kriminalom povezan ceo državni vrh. To je potvrda da je sve ono što pričamo poslednjih nekoliko godina o povezanosti države i kriminalaca tačna. Oni su sve zajedno to uradili - rekao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u poseti Užicu, navodeći da će svi oni koji su "pljačkali i maltretirali svoje sugrađane da moraju da glasaju za SNS odgovarati pred licem pravde".

Danas su Marinika Tepić, Dejan Bulatović, Borko Stefanović i Dragan Đilas posetili Užice i razgovarali sa okupljenim građanima o Planu za dan posle Stranke slobode i pravde.

- Užice je uvek bilo slobodarski grad, grad koji je uvek imao svoj stav i ljude koji se nikada nisu plašili da se izbore za slobodu i promene. Tu su i kolege iz Demokratske stranke i Narodne stranke. Budućnost Srbije će se odlučivati u narednih 6 meseci, a među nama koji želimo da se sistem promeni postoji jedinstvo i odlučnost, a to će se još više pokazati u mesecima ispred nas - rekao je Đilas.

Đilas je rekao da smo svedoci potpunog raspada države, svakodnevnih kriminalnih afera, da je došlo do toga da je i čak i direktor policije išao na poligraf.

- Ono što je najgore, poslednjih nekoliko dana svedoci smo kampanje koja postoji u svim medijima propagandnim glasilima Aleksandra Vučića u kojoj nam se objašnjava da je jedna osoba, o kojoj smo mi govorili prethodnih godina, a kada su je svi branili, Dijana Hrkalović. Za samo dve godine u MUP-u Srbije Dijana je sama uspela da formira klan Veljka Belivuka koji je ubijao ljude, organizuje narko kartele, škaljare, kavčane…ne možemo više da se snađemo u svemu tome, da je sama organizovala prisluškivanja predsednika države, atentate predsednika i druge kriminalne radnje i da niko iz ovde države, ni predsednik ni BIA, ni VBA, ni VOA , ni policija, niko živ to nije primetio.

- Postoje samo dve mogućnosti. Prva je da ta žena je to zaista sama radila i da su svi ovi ljudi toliko nesposobni što bi rekao predsednik države za svoje saradnike “kompletni idioti”, da nikad niko ništa od toga nije otkrio. A druga je da sve to što je rađeno, a mi znamo da je rađeno, radila Dijana Hrkalović zajedno sa svim tim ljudima koji je danas optužuju. I ako malo razmislite shvatićete da je ta druga mogućnost zaista realna. Realno je da je sa kriminalom povezan ceo državni vrh. To je potvrda da je sve ono što pričamo poslednjih nekoliko godina o povezanosti države i kriminalaca tačna. Oni su sve zajedno to uradili - naveo je Đilas.

- U narednih šest meseci borba protiv ovog kriminalnog režima biće intezivirana, a onda će svi oni koji su pljačkali, maltretirali svoje sugrađane da moraju da glasaju za SNS odgovarati pred licem pravde. Ja vam to garantujem - rekao je Đilas.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati