Politika

Direktno.rs

19. 10. 2021. 14:33 17

DS: Danilo Vučić sponzor Kapetana Dragana

"Demokratska stranka obaveštava javnost da je Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, gostujući na jednoj režimskoj televiziji, eksplicitno izjavio da su mu sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovi neimenovani drugovi poklonili "džak sa parama", stan i auto kada je izašao iz hrvatskog zatvora i došao u Beograd", navela je Demokratska stranka.

U saopštenju DS, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Nekadašnji instruktor u kampu za obuku milicije SAO Krajine u Golubiću kod Knina je tako javno priznao da sada nastupa kao plaćenik režima Aleksandra Vučića, što Demokratska stranka tvrdi sve vreme njegovih učestalih pojavljivanja u javnosti. Vučićev režim nesumnjivo stoji i iza kampanje za prikupljanje potpise za peticiju kojoj se traži oslobađanje Zvezdana Jovanovića, pravosnažno osuđenog za ubistvo predsednika Vlade Srbije i Demokratske stranke dr Zorana Đinđića.

Demokratska stranka poziva Poresku upravu da obavezno proveri poreklo novca i imovine koju su mladi Vučić i njegovi anonimni drugovi poklonili Draganu Vasiljkoviću. Ako poreznici baš ovih dana proveravaju ko su klijenti turističkih agencija koji plaćaju najskuplje turističke aranžmane, onda su u obavezi da provere i otkud novac i imovina u ukupnoj vrednosti od oko 100.000 evra osobama koje zvanično nemaju nikakva legalna primanja, ili su im ta primanja toliko mala da nisu mogli da ih još i doniraju bivšem zatvoreniku.

Aleksandar Vučić može da se ljuti koliko hoće i vrišti po režimskim medijima kako mu opozicija napada porodicu, ali je u obavezi da odgovori otkud njegovom sinu i njegovom društvu "džak para", ili da dokaže kako je Kapetan Dragan lagao kada je govorio o pomoći koju je dobio od ljudi povezanih sa samim vrhom vlasti", zaključuje se u saopštenju Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati