Politika

Direktno.rs

13. 10. 2021. 14:44 0

"Osuđujemo nasilje, životi građana da budu na prvom mestu"

Potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović najoštrije je osudila najnoviji talas nasilja na području Kosovske Mitrovice i Zvečana, upotrebu sile, zaplašivanje i disciplinovanje Srba na ovom području.

- Nesumnjivo je i ovaj put reč o predizbornom marketingu privremenih institucija u Prištini, od kojeg će koristi imati i propagandna mašinerija u Beogradu - smatra potpredsednica demokrata, "a štetu će, kao i mnogo puta do sada, osetiti samo Srbi na Kosovu i Metohiji, koji i tako žive u ekstremno teškim uslovima".

Demokratska stranka je navela u saopštenju da je "od izuzetne važnosti da se predstavnici vrate za pregovarački sto", da "prestane zveckanje oružjem" i da "životi građana konačno budu na prvom mestu".

- Za nas iz Demokatske stranke, jedini interes je interes ljudi koji žele da žive mirno i dostojanstveno u svom zavičaju, u svojim domovima, da ne ležu i ne bude se sa strepnjom, drhteći od zvuka sirena za uzbunu, metaka i suzavca i sa stalnom mišlju da će ponovo morati u egzodus - zaključila je Tatjana Manojlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati