Politika

[ Izvor: N1 ]

12. 10. 2021. 21:14 11

Jeremić: Bez NS, SSP i DS nema jedinstva opozicije

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u emisiji "Iza vesti" da misli da "ako opozicija ne stane ujedinjena, u jednom frontu, od ovog društva neće ostati kamen na kamenu".

Kako je rekao, "već duže vreme se Narodna stranka zalaže za puno jedinstvo u opoziciji".

- To nije tajna. Ja mislim da ako opozicija ne stane ujedinjena, u jednom frontu, da od ovog društva neće ostati kamen na kamenu - kaže on.

Mišljenja je da bi trebalo da budu jedinstveni.

- Moje mišljenje je da Narodna stranka, SSP i DS, da bez njih ne može doći do jedinstva opozicije, bilo ko od te tri stranke kad ne bi bio u jedinstvenom frontu ne bi moglo da se govori o jedinstvu opozicije. Ja sam optimista da bi do tog dogovora moglo doći. Mišljenje Narodne stranke je da budemo širokog srca i možda malo jačeg stomaka nego što je to bio slučaj u prošlosti, jer zaista nam treba apsolutno svako. Mislim da bi trebalo da se krene od ove tri stranke i onda otvoriti vrata svima da stupe u zajednički front, svako ko je protiv ove vlasti, mislim da bi za njega trebalo da se nađe mesto u tom frontu - smatra Jeremić.

Bojkot izbora je, misli, bio nužno sredstvo da se dođe do toga da se "ogoli u potpunosti i da to bude više bez dileme, karakter ove vlasti".

- Da bude jasno da Srbija nema dodirnih tačaka sa demokratijom. Ja nisam imao velika očekivanja od evroparlamentaraca i EU uopšte u kontekstu poboljšanja izbornih uslova. Dijalog nam je bio neophodan da shvatimo da od EU neće biti pomoći da u Srbiji dođe do promena - kaže Jeremić.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati