Politika

Direktno.rs

06. 10. 2021. 18:22 0

"Vesićevi bunari vidljivi samo za članove SNS"

U Lazarevcu je danas održana zajednička konferencija za novinare Narodne stranke, Stranke slobode i pravde i Demokratske stranke povodom "još jedne laži Gorana Vesića", navedeno je u saopštenju.

Kako je objasnio Srđan Milivojević, 3. avgusta, pre više od 60 dana, u Lazarevcu je održan protest zbog višednevnog problema u vodosnabdevanju ove beogradske opštine. Čuvši da opozicija planira održavanje protesta pod nazivom "Lazarevac žedan vode i slobode", ovu opštinu je u prepodnevnim satima 3. avgusta obišao Goran Vesić i obećao da će problem vodosnabdevanja rešiti iskopavanjem tri nova bunara koji će obezbediti da postojeći kapaciteti za vodosnabdevanje dobiju još 30 litara vode u sekundi.

- Siguran sam da je Goran Vesić ovladao stelt tehnologijom jer je za manje od 60 dana izgradio obećane bunare, ali oni su na žalost vidljivi samo članovima Srpske napredne stranke, dok su za sve ostale građane Lazarevca nevidljivi - rekao je Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

Marina Lipovac Tanasković, šefica odborničke grupe Narodne stranke u Skupštini grada Beograda, objasnila je zašto je ovo nerealno obećanje bilo nemoguće ostvariti. Ona je takasativno navela šta sve predviđa javna nabavka za iskopavanje tri bunara ovog kapaciteta.

- Prošlo je 60 dana, a bunara nema - rekla je Marina Lipovac Tanasković.

Igor Radošević, predsednik Resornog odbora za ekologiju i zašitu životne sredine Stranke slobode i pravde, ukazao je da je naprednjačka vlast "nesposobna da reši bilo koji ekološki problem", ali zato "iza ove pogubne vlasti ostaje gomila novih problema".

- Da nije mozda Vesić ponovo u Lazarevcu jer me je na ulazu u grad pretekla policijska marica sa rotacionim svetlima, što može značiti da je Goran Vesić promenio pokretnu kancelariju? - pitao je na kraju konferencije Srđan Milivojević.

Na kraju, napomenimo i to da je veliki broj Lazarevčana došao na zajedničku konferenciju za medije Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati