Politika

Direktno.rs

26. 09. 2021. 22:40 60

"Žive kao bubreg u loju, a sutra bi mi okrenuli leđa"

Naprednjački lider Aleksandar Vučić gostovanje na omiljenoj televiziji Pink iskoristio je da pošalje više nego jasnu poruku članovima SNS. Ukratko, poručio je da bi mu svi oni sutradan okrenuli leđa.

Na pitanje voditeljke "Hit tvita" ko bi sutradan iz redova naprednjaka okrenuo leđa, Vučić je imao spreman odgovor.

- Svi bi mi okrenuli leđa. Svi oni koji danas žive kao bubreg u loju, koji takav život ne mogu da sanjaju, sutra bi mi okrenuli leđa - rekao je Vučić.

A onda je i nastavio...

- Oni takav život ne bi mogli ni da sanjaju, na moraju da rade mnogo, a žive mnogo lepo i nisu u stanju ni da mi kažu hvala. Kao da sam ja na ovoj poziciji zahvaljujući njima, a ne da je obratno. Svi oni bi mi okrenuli leđa. Ali, tako to ide u životu. Ako neko misli da će nako plakati za vama, grdno se varate. Međutim, ne razmišljam o tome, već me ineteresuje da li će neko za 20 ili 50 godina da se seti onoga što smo mi uradili.

"Ako počne pogrom na KiM, dajemo NATO-u 24 sata da reaguje"

Vučić je zatim govorio o situaciji na severu Kosova i Metohije i tom prilikom je rekao da Srbija nije ušla na teritoriju Kosova, zato što od Kumanovskog sporazuma i svim potonjim sporazumima nema pravo da to učini i poručio da Srbija sa trupama neće ući na Kosovo jer želi da se sve reši mirnim putem.

On je rekao da je to poručio i generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu, kao i da mu je rekao da Srbija neće dozvoliti pogrom nad Srbima.

Vučić je rekao kako misli da su ga u NATO razumeli i da će učiniti sve da zaštite srpsko stanovništvo na Kosovu.

- Čekaćemo vas 24 sata da kao NATO reagujete, tek ako se posle toga nastavi pogrom našeg stanovništva, Srbija će reagovati i neće dozvoliti ono što se dešavalo 1995. ili 2004. godine - rekao je Vučić u emisiji Hit tvit TV Pink.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 60

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati