Politika

Milan Zarić

22. 09. 2021. 10:00 48

SNS jastrebu se svi smeju: RTS je Đilasov! (VIDEO)

Naprednjački jastrebovi svakim danom sve više žele da se dopadnu Aleksandru Vučiću, a kako bi u tome uspeli sipaju hvalospeve na račun predsednika SNS, dok se opozicija (najčešće Dragan Đilas) blati. Ali sinoć smo videli novu dimenziju skupljanja poena kod Vučića, pošto je izvesna Nevena Đurić mrtva 'ladna rekla da je "RTS Đilasov"?!

Emisija "Reč na reč" je zamišljena kao debata, u kojoj će govornici moći nesmetano da iznesu mišljenje. Međutim, kada se u njoj pojave opozicioni političari, onda se naprednjaci pretvore u lešinare, koji kidišu na političkog neistomišljenika, ne dozvoljavajući mu da dođe do reči.

Takva situacija je viđena mnogo puta do sada, ali se čini da je potpuno novo svetlo javnosti dala malo poznata Nevena Đurić, SNS poslanica iz Kruševca, grada u kom je "bog i batina" Bratislav Gašić, direktor BIA.

Ona je posezala za dobro poznatim oružjem linča i satanizacije u obračunu sa opozicijom - lažima i izmišljanjem, a ni ova debata nije mogla da prođe bez Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde. Tako je ova SNS uzdanica u raspravi sa Draganom Rakić, zamenicom predsednika Demokratske stranke, rekla sledeće:

- Gospođa izgleda ne zna gde se nalazi, a podsetiću je da smo u studiju RTS-a. Evo, mi se sada nalazimo u RTS-u, koji je uzgred rečeno vaš i vašeg gazde, tačnije, ali mi sa tim nemamo nikakav problem - rekla je ona, aludirajući na Dragana Đilasa, što je naišlo na podsmeh na društvenim mrežama.

I nakon ove njene izjave nije bilo čoveka koji se nije zapitao da li mi živimo u nekoj paralelnoj stvarnosti i da li mlađana Nevena Đurić zaista veruje u to što priča? Jer, Dragan Đilas, toliko puta pominjan na RTS-u, ali i ostalim televizijama pokrivenim nacionalnom frekvencijom, svakodnevno je optuživan i klevetan, ali nikada nije dobijao šansu da na sve te napade odgovori.

Na RTS godinama nije kročio, pa se samo postavlja pitanje koliku bi minutažu na Javnom servisu imao tek da "nije gazda".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati