Politika

Direktno.rs

11. 09. 2021. 17:38 25

"Borko, želim da Đilas, Marinika i ti obolite od raka" (FOTO)

Lideri Stranke slobode i pravde posetili su danas Kruševac, gde u razgovarali sa građanima i održali konferenciju za štampu. Njihova poseta nije se dopala jednom od botova SNS Aleksandru Vlajkoviću, koji je na Tviteru izneo monsturuozne kletve i uvrede upućene Borku Stefanoviću, Mariniki Tepić i Draganu Đilasu.


- Neko je kao bot ovog režima spreman da ovako kune i mrzi. Režim je podelio ovaj narod kao niko pre. Kruševac je moj grad kao i svih građana koji vole Srbiju, a ne vašu mafiju. Miševi, nisu me šipke zaustavile, pa neće ni vaše nepismene pretnje. Pobediće vas narod Srbije - napisao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, podelivši jezive kletve i uvrede koje je Vlajković uputio liderima SSP-a.


- Borko, Kruševac nikada neće biti tvoj grad, budi uveren u to. Toliko te mrzim, da ti želim da oboliš od raka i tebi i Đilasu i Mariniki. Vi ste najveće zlo koje je vladalo Srbijom do 2012 - napisao je Vlajković, koji je očigledno mrzeo i časove srpskog jezika s obzirom na (ne)pismenost iskazanu tekstu.

Ukoliko pristupite nalogu pomenutog Vlajkovića, možete videti isključivo uvrede i psovke koje pomenuti upućuje liderima opozicije, i to najčešće Mariniki Tepić i Draganu Đilasu.

Ostim toga, mogu se videti i hvalopevi upućeni predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vlajković nije zaobišao ni naš portal, nazvavši nas "fašističkim izdajnickim medijem koji se finansira iz budžeta građana Srbije"(?).

Evo dokle je srpsko društvo dovedeno zahvaljujući svakodnevnom linču i lažima koje SNS preko svojih medija plasira građanima Srbije. Politiku su pretvorili u obračun, a politčko sučeljavanje u mržnju, kletve i uvrede.

Danas su spremni da kunu i mrze, a ko zna na šta će sve biti spremni sutra kada konačno padnu s vlasti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati