Politika

Direktno.rs

04. 08. 2021. 17:05 127

Boško, Saša, Milice, je l' dobro Vučićevo vino? (VIDEO)

Rujno vino piju do dva pobratima Vučić Aleksandre i Obradović Boško... Upravo ovako se može opisati susret lidera Dveri sa Aleksandrom Vučićem, kojeg je do juče označavao kao najvećeg kriminalca u Srbiji.

Prisustvo dela tzv. konstruktivne opozicije poseti Milorada Dodika, Željke Cvijanović i ostatka delegacije Republike Srpske danas u Beogradu bila je ideja predsednika Aleksandra Vučića, koju je Boško Obradović prihvatio kako bi, navodno, iskazao „jedinstvo“ i „podršku“ narodu u Republici Srpskoj nakon donošenja zakona o zabrani negiranja genocida.

I ako nas prisustvo Saše Radulovića i ne čudi mnogo, jer je on izašao na Vučićeve nelegalne parlamentarne izbore prošle godine, opoziciona javnost je začuđena prisustvom lidera Dveri, koji počinje i da dobija prostor u medijima pod kontrolom režima.

Pitamo se, kakvo jedinstvo Obradović može da postigne sa osobom koja ga je provlačila kroz najprljavije medijsko blato godinama unazad?! 

Kakvu podršku, odjednom, Obradović može da pruži čoveku koji se ni sa kim nije konsultovao dok je doveo Republiku Srpsku u poziciju u kojoj se našla?

Ovim potezom Obradović je "udario šamar" svim iskrenim opozicionarima, koji se bore za istinsku promenu sistema, što je bilo i Obradovićevo deklarativno zalaganje.

Piti vino sa osobom koju ste do juče optuživali za najgore oblike kriminala, a u ime spasenja države ništa ne može da opravda. 

Ako smo spali da kriminalci, kako je Obradović govorio za Vučića, spasavaju državu, onda nam zaista nema spasa.

Sastanku i koktelu sa Vučićem, pored Obradovića i Radulovića, prisustvovala je i Milica Đurđević, liderka "Zavetnika" i Miloš Jovanović (DSS).

Od režimskih ljudi bili su prisutni Ivica Dačić, Ana Brnabić, Aleksandar Martinović i Suzana Vasiljević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 127

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati