Politika

Direktno.rs

31. 07. 2021. 18:02 28

RASULO! Vučić preko Đuke opet napao Stefanovića

Aleksandar Vučić je kroz usta Vladimira Đukanovića oštro napao ministra odbrane, Nebojšu Stefanovića, optuživši ga da radi za strane obaveštajne službe.

- Zaista, odvratno zvuči kada se srpski ministar poziva na FBI da bi se opravdao. Kako je to samo jadna poruka kojom kompletnoj javnosti stavlja do znanja - "Ej, ja sam američki čovek". Dodatno, na taj način pokušava da naglasi kako mu niko ne može ništa, jer je pod američkim kišobranom. Fuj - napisao je Đukanović, najpoznatiji kao osoba koje izgovara sve ono što je Vučiću neugodno da kaže.

Ipak, Đukanović je propustio da, reagujući na odbranu Stefanovića koji je optužen od strane Vučićevih medija da je koristio zaštićeni Skaj telefon po ugledu na Veljka Belivuka, da pomene rusku i evropsku policiju, koje su takođe obaveštene o kriminalnim aktivnostima u Srbiji.

- Nikada nisam imao takav telefon, niti ostvarivao komunikaciju putem Skaj aplikacije. Vodio sam snažnu kampanju protiv organizovanog kriminala i posebno isticao zloupotrebu kriptovanih veza i Skaj aplikacije koju koriste kriminalci. Isticao sam to i u razgovoru sa evropskim policijama, policijom Ruske Federacije i SAD. Tim sastancima prisustvovao je veći broj naših policijskih službenika, koji su, sarađujući sa partnerskim službama, razmenjivali informacije o svemu ovome - piše u izjavi Stefanovića čime je samo potvrdio ranija saznanja da su strane službe razotkrile Belivukov klan.

Dakle, pored toga što je optužen da radi za Veljka Belivuka, Stefanović je sad i saradnik FBI. Ostaje nam da vidimo kako će reagovati američka strana na tvrdnje najviših čelnika srpskih vlasti da su angažovali člana mafije.

A što se tiče Rusa, koje Đuka izbegava da pomene, izgleda im je sve postalo jasno, pa zato Putina i nema u Srbiji od 2019. godine, uprkos tome što je više puta Vučić pompezno najavljivao njegov dolazak.

Sve u svemu, ovaj novi napad na Stefanovića dokazuje u kakvom stanju se nalazi SNS, koja je pred rasulom zbog sukoba frakcija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati