Politika

Direktno.rs

19. 07. 2021. 06:59 6

KLINČ U SNS: Ubitačna Krletova poruka Selakoviću

Sve češće smo svedoci nesaglasja u naprednjačkoj porodici, konglomeratu najrazličitijih ideoloških stavova koje veže gola želja za vlašću i moći. Tako je najnoviji kurcšlus izbio između Nebojše Krstića, Vučićevog marketinškog stručnjaka i Nikole Selakovića, ministra spoljnih poslova.

Reagujući na izjavu Selakovića da će se moliti Bogu da Grčka ne prizna nezavisnost Kosova, Krstić je poručio:

- Poštovani ministre, za sva pitanja vezana za Boga i molitve, zadužen je patrijarh Porfirije i njegov tim. Vama je u opisu posla ipak nešto drugo - napisao je Krstić na Tviteru.

Nešto ranije danas, upitan o eventualnoj promeni stava Grčke po pitanju nezavisnosti Kosova, Selaković je rekao da „želi da veruje“ da Grčka neće priznati nezavisnost Kosova.

- Želim da verujem da do toga neće doći i boriću se i moliti Bogu da do toga ne dođe - rekao je Selaković.

No, ne treba ni da čudi Selakovićeva izjava da će se moliti Bogu, jer posle Briselskog i Vašingtonskog sporazuma koje je naprednjačka vlast potpisala, još samo neko nebesko čudo može da spasi Srbiju.

Ipak, ako imamo u vidu da ga za spas i čudo mole upravo oni koji su svojom politikom doveli do toga da je čak i prijateljska Grčka pred priznanjem kosovske nezavisnosti, onda nam se poruka čak i jednog Nebojše Krstića čini razumnom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati