Politika

Direktno.rs

14. 06. 2021. 06:00 59

SNS LUDILO: Ljudima je dosta diktature Dragana Đilasa

Kada želite da sakrijete sve svoje neuspehe, loše rezultate, nesposobnost i neznanje, koristite se receptom Srpske napredne stranke - okrivite Dragana Đilasa. Jer nema veze što su naprednjaci ti koji su devet godina na vlasti, ti koji u rukama imaju sve poluge moći, sve tri grane vlasti, za diktaturu je kriv Dragan Đilas. Tako bar kaže personifikacija naprednjačke nekulture, bahatosti i bezobrazluka, narodna poslanica Sandra Božić.

- Rezultati predsednika Srbije, rezultati Srpske napredne stranke, rezultati njegovog međunarodnog ugleda, govore u prilog tome da su svi ti pokušaji Dragana Đilasa neuspešni. Vidite sada situaciju na njegovoj televiziji, gde je sasvim sigurno da je ljudima te diktature dosta, jer je tamo očigledno moguće da za sitan novac upravljate ljudskim životima, da budete gospodari života i smrti - rekla je narodna poslanica SNS Sandra Božić u intervjuu koji su naprednjaci ponosno preneli na društvene mreže pa onda skinuli.

Gotovo u celokupnom intervjuu koji je, ponavljamo, skinut (valjda se i oni sramote gluposti...) Božićka govori o bivšoj vlasti, a po oprobanom receptu najviše napada Dragana Đilasa, govoreći da je "lopov" i kriveći sudije "što on nije u zatvoru".
Naprednjaci zaista ispituju da li postoji granica koliku nebulozu možeš da kazeš, a da ti i dalje tvoji birači i dalje veruju. Od kada se vratio u politiku, Dragan Đilas je u očima naprednjaka kriv za apsolutno sve. O njemu se u (lažnoj) Narodnoj skupštini govori više nego o zakonima, on je glavni izgovor za svaku lošu stvar koja se u Srbiji dešava, iako sa tim nema nikakve veze. A u lažnoj Skupštini nije ni prisutan...

Ipak, naprednjaci se nisu dobro proveli na društvenim mrežama gde su ih građani ispozivali zbog gluposti koju je njihova poslanica izgovorila, a oni puni ponosa preneli na Tviter.


- Rastura vas Điki, iako na vlasti nije. Plašite ga se. Nećete dugo - napisao je Mandarin.


- Nešto si pobrkala. Nije Đilas na vlasti. Neko je drugi, pa ti pogodi ko je - kaže Jasna.


- Baš vala. Treba ga smeniti - ironičan je Ivan.


- Pod hitno uhapsiti predsednika.... diktatora Đilasa - takođe je ironičan komentar Bojana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 59

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati