Politika

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

13. 06. 2021. 15:26 7

Uhvaćeni na delu: Naprednjaci spopadaju građane (VIDEO)

Izbori za savete Mesnih zajednica u Novom Sadu održavaju se danas, a definitivno ni ovi izbori neće proći bez nepravilnosti. A kako i neće kad je i direktno Andrej Vučić uključen u ove izbore, što su i sami naprednjaci pokazali na društvenim mrežama!


Materijali sa nepravilnostima konstantno pristižu, a poslednji u nizu jeste na samom ulazu na biračko mestu, gde pristalice Srpske napredne stranke nose propagandni materijal ove partije.

Jedan građanin pokušao je da objasni da to ne sme da se radi, ali pristalice su tvrdile da se nalaze na više 50 metara od biračkog mesta, iako je očito da su udaljeni oko 10 metara! 

Na snimku koji se pojavio, jasno možemo da uočimo da je u pitanju manje od 50 metara, a zakonom je kažnjivo da se ističu stranački simboli na razdaljini manjoj od te kada je izborni dan.

Sudeći prema početku izbornog dana, ovakvih snimaka pristizaće sve više i više. A kako i neće kad je i direktno Andrej Vučić uključen u ove izbore, što su i sami naprednjaci pokazali na društvenim mrežama!

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati