Politika

[ Izvor: Mediji ]

16. 05. 2021. 14:50 12

"Ako Vučić neće, Vulin kandidat za predsednika"

Predstojeći predsednički izbori će po svemu sudeći biti izuzetno zanimljivi, jer će jedan od potencijalnih kandidat biti ministar policije Vulin. Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se sadašnji šef države ne bude kandidovao.

- Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina - kažu iz Pokreta socijalista.

Socijalisti su jasni, ako neće Vučić - ima ko hoće. Oni priznaju da je Vučić „bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg - Aleksandra Vulina“.

Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke, i ako se Vučić ne kandiduje „bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama“.

I tako, dva Aleksandra u izboru za predsednika Srbije, a građani prosto ne mogu da se odluče ko je bolji kandidat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati