Politika

Direktno.rs

10. 05. 2021. 20:33 11

Gospodin predsednik i gospodin egoista: Vučić i Putin na terenu s decom (VIDEO)

Da li znate u čemu se Vladimir Putin razlikuje od Aleksandra Vučića? Više puta smo videli da predsednik Srbije kopira lidera Rusije i pokušava da iskoristi njegov PR recept, ali nikako da skapira gde je granica i kad je dosta!

Na društvenim mrežama se ponovo šeruje snimak ruskog predsednika koji sparinguje dečaku u džudou. Kako se može videti, Putin je dopustio dečaku da ga prebaci preko leđa i obori ga na strunjaču.

Putin je ustao i poklonio se dečaku, a možemo samo zamisliti koliko je takav šmekerski potez uticao na samopouzdanje deteta.

Sa druge strane, sećamo se kako je Vučić ponizio dečaka iz Velikog Gradišta i "zalepio mu bananu" u basketu, kako bi mediji zabeležili njegovu "omnipotentnost" (svemogućnost), kojom voli da se predstavlja u javnosti.

Sličan slučaj se dogodio i pre neki dan prilikom Vučićevog obilaska Uba. Naime, on je u predstavi za medije opet demonstrirao "svemogućnost", te je golmanu FK Vrelo kod Uba dao gol iz penala, ne dopustivši da se bilo ko osim njega istakne. Čak je i zahvalio golmanu što ga je pustio da postigne pogodak, što je, verovatno, unapred bilo dogovoreno.

I, eto, sad vidite kako se ponaša u društvu mladih jedan gospodin, a kako jedan egoista.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati