Politika

Direktno.rs

08. 05. 2021. 14:24 1

Dok vlast seje bahatost, narod žanje bedu!

Da nema predaha u nameri da se dopre do svakog kućnog praga i predstavi "Plan za dan posle", dokazuje potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović, koji je danas posetio Topolu, pa zatim i Leskovac. Sa građanima i poljoprivrednicima šumadijskog kraja razgovarao je na temu problema sa kojima se susreću uoči početka ovogodišnje setve.

Nakon Topole, Bulatović je obišao selo Šišince u okolini Leskovca. Sa tamošnjim domaćinima i malim poljoprivrednim proizvođačima konstatovao je da je obaveza države da stoji iza svakog poljoprivrednika, kojom god vrstom proizvodnje da se bavi.

- Na domaćem tržištu mora da bude mesta za naš paradajz i našu papriku, a ne da se svake godine ponavlja tužna slika prosipanja voća i povrća, jer država uvozi robu iz Albanije i drugih zemalja sveta. Nekontrolisanom uvozu ćemo stati na put, ali prethodno moramo stati u kraj ovom režimu koji razara Srbiju - zaključio je Bulatović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati