Politika

Direktno.rs

05. 05. 2021. 19:07 39

Šapić i Vučić su jedno: Ujedinili se SNS i SPAS

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će se desiti ujedinjenje sa Srpskim patriotskim savezom Aleksandra Šapića. Baš onako kako je Direktno.rs objavio prošle jeseni.

Lider SNS je otkrio da je podneo predlog Predsedništvu SNS, koji je jednoglasno prihvaćen, da se formira Radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS Aleksandra Šapića oko ujedinjavajnja u jednu političku stranku.

- Mi ćemo uputiti sutra poziv Šapiću na razgovore i prisustvovaću lično tom sastanku i verujem da u narednih mesec dana možemo da dođemo do ujedinjenja u jednu političku opciju - rekao je Vučić i tako potvrdio da će Šapić biti njegov favorit za Beograd.

Krajem aprila Šapić je javno rekao da će podržati Vučića na predsedničkim izborima, danas je predsednik Srbije uzvratio i sada je definitivno potvrđeno pisanje Direktno.rs kada smo objavili da se SPAS utapa u SNS.

- Mi danas jako dobro sarađujemo, zajedno smo na nacionalnom nivou u koaliciji. Ukoliko Aleksandar Vučić bude odlučio da se kandiduje za predsednika sledeće godine, ne postoji nijedan razlog da ga ne podržim - izjavio je za TV Prva predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić.

Dodajmo da je Vučić ocenio da je "SNS svakako izgubila" predstojeće izbore u Beogradu, samo je kako je dodao, ostalo "šta će narod da kaže".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati