Politika

Direktno.rs

02. 05. 2021. 20:32 21

Toma Mona "uhvatio zalet": Vučić kao kralj Aleksandar, bolji je od Tita

Ako ste mislili da ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović ne može imati više inspiracije za reči hvale o predsedniku Aleksandru Vučiću - prevarili ste se. U svojoj najnovijoj izvedbi "Vučić je najbolji", Momirović je predsednika uporedio sa kraljem Aleksandrom i Titom.

Momirović očigledno nije shvatio da predsedniku njegove pohvale i baš ne prijaju toliko, te se bacio u novu misiju obasipanja Vučića epitetima i poređenjima sa velikim državnicima. 

On je gostujući u emisiji izjavio "da vlast na čelu sa predsednikom Vučićem bolje vodi spoljnu politiku od Tita, te da za to ima jake argumente". 

- Ja sam gledao kako političke strukture razaraju privrede. Mislio sam da to tako mora, jer važno je bilo da nema rata i sankcija. A onda se pojavio Aleksandar Vučić. Doneo je fiskalnu konsolidaciju. Onda je prosečna plata bila 17.000, a sada je veća od 40.000. Ja sam se u to zaljubio - rekao je Momirović.

Da se Toma Mona zaljubio u politiku Vučića i da to ističe i više nego što je potrebno primetila je čitava javnost, ali on smatra da su njegove pohvale zapravo "činjenice".

- Vučić je bio ministar sa 27 godina, zbog čega sam ga svojevremeno poredio sa kraljem Aleksandrom - nastavio je Mona u svom stilu.

Samo da predsednik ne vidi ovu emisiju, jer na poslednje hvaljenje prilikom otvaranja dela obilaznice oko Beograda, Vučić nije baš najbolje reagovao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati