Politika

Direktno.rs

27. 04. 2021. 17:06 61

ZAUSTAVITE GA! Palma preti na televiziji: Saznaću imena svedoka (VIDEO)

Pazite, ponovo moram da kažem više puta, ako se žrtve plaše od mene, pa neće da idu u tužilaštvo i policiju, hoće preko Skajpa i onlajna, ja ću isto tada da saznam njihova imena i prezimena i sve te svedoke, razumete. Sve je laž - zapretio je Dragan Marković Palma u Jutarnjem programu TV Happy svakom ko se usudi da progovori o njegovim eventualnim nedelima.

Nastavila se turneja gostovanja Dragana Markovića Palme na režimskim medijima, kojim pokušava da se opravda od optužbi za podvođenje maloletnica i pedofiliju, koje je javnosti obelodanila potpredsednica SSP, Marinika Tepić.

Milomir Marić ga je ponovo ugostio i priča je viđena, napadi na opoziciju, na njene lidere i sve one koji su se uključili i razjašnjenje ovog slučaja. I umesto da javnosti pruži dokaze i validne argumente da nema veze sa onim za šta se optužuje, domaćin i gost proveli su vreme pričajući o Draganu Đilasu i Mariniki Tepić, a najmanje o aferi koja je potresla Srbiju.

I koliko je bahat jagodinski šerif, svedoče i njegove reči u studiju da će saznati imena i prezimena svedoka protiv njega, ako budu svedočili preko Skajpa i, zamislite, onlajna, kako se dao izraziti čovek kojem još samo Šopen i Betoven nisu pevali u životu.

Ovim je Palma reagovao na reči Marinike Tepić, koja je juče dala iskaz u jagodinskoj policiji, da je sedam svedoka spremno da svedoči protiv lidera Jedinstvene Srbije, ali da njihov identitet neće otkriti dok se ne obezbedi njihova zaštita.

- Jagodinskoj policiji sam opisala sva saznanja do kojih sam došla, saznanja za sedam lica koji žele da bude među ljudima u dokazivanju ove sramote, među njima su i svedoci i žrtve. Ono što nisam smela da uradim jeste da otkrijem identitet ljudi. Bez obezbeđivanja zaštite ne mogu da dovodim u rizik bilo koga od svedoka ili žrtava. Da sam danas iznela njihova imena, ja sam sigurna da bi njihova imena odmah bila na stolu Dragana Markovića Palme - izjavila je potpredsednica SSP.

A uz ove Palmine reči, jasno je zašto je Tepić reagovala i zašto postoje sumnje u nadležne intstitucije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 61

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati